SZR  „BIANCO“ je porodična firma osnovana u maju 2012. godine sa ciljem da pruža usluge kvalitetnog profesionalnog hemijskog čišćenja, pranja i peglanja veša.

Prepustite nama da kvalitetno i brzo očistimo Vaš veš, a Vi dragoceno vreme iskoristite za druge poslove i aktivnosti.

Mi smo moderno hemijsko čisćenje koje pravnim i fizičkim licima nudi vrhunsku uslugu hemijskog čišćenja, pranja i peglanja. Naša ciljna grupa su ljudi i institucije koje u svakodnevnom funkcionisanju imaju potrebu za besprekorno čistim vešom, bez obzira o kom tipu veša se radi.

Želimo da naše klijente i njihove potrebe stavimo u prvi plan!

Cilj nam je dugoročan partnerski odnos. Želimo da svojom fleksibilnošću  izađemo u susret i specifičnim zahtevima naših klijenata kako bi pružili maksimalan kvalitetu sluge skrojene prema potrebama korisnika, a po veoma povoljnim cenama.

Ekološko hemijsko čišćenje po evropskim standardima.

Italijanska tehnologija i iskustvo.

Povoljne cene!

Brzo i efikasno!

ČISTIMO:

  • odela
  • jakne
  • mantile
  • kapute
  • odevne predmete od kože i krzna…

PEREMO jorgane, ćebad, presvlake za garniture…

Peremo veš na 90, 60, 40 i 30 stepeni. Za čistoću i svežinu Vašeg veša koristimo profesionalne deterdžente i omekšivače. Posle procesa sušenja veša isti pakujemo u biorazgradive kese, tako da zadovoljimo sva Vaša ocekivanja, ali i brinemo o životnoj sredini.

Za restorane posebne pogodnosti za pranje stoljnjaka i salveta!

PEGLAMO Vaš veš profesionalnom peglom na paru, a proces obavljaju radnice posebno obučene za ovaj posao.

BOJIMO sve prirodne tkanine u crno, plavo, teget, braon, bordo crvenu, zelenu i žutu.

(S obzirom na specifičnosti materijala ne možemo garantovati nijansu boje. Ukoliko želite možemo besplatno napraviti probu na komadiću materijala, pa da naknadno potvrdite da li Vam nijansa odgovara).